Veelgestelde vragen

Algemeen

Waar wordt het congres gehouden?
Sinds 2018 wordt Topics in IC gehouden in het Van der Valk Exclusief hotel in Utrecht. Daarmee zijn we beter bereikbaar geworden en hebben we het comfort wat opgeschroefd. Dit is een fantastische congreslokatie!

Inschrijven

Ik heb mij ingeschreven voor 1 dag, maar wil toch 2 dagen komen. Kan dat?
Natuurlijk kan dat: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Stuur even een mail naar info@topicsinic.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw inschrijving aan te passen.

Overnachten

Waar kan ik overnachten?
Utrecht heeft vele hotels waar je uitstekend kunt overnachten. Wil je echter geen gedoe met pendelen tussen jouw hotel en congres dan adviseren wij een hotelkamer op de congreslokatie. Je rust dan heerlijk uit in een van de vele luxe hotelkamers en start, na een uitgebreid ontbijt, weer fris aan de volgende congresdag!

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op via onderstaand emailadres. Binnen 48 uur na ontvangst zal een van onze bestuursleden reageren op jouw bericht.

Is jouw vraag te complex om direct te beantwoorden? Dan sturen we je binnen 48 uur een ontvangstbevestiging en zal een van onze bestuursleden reageren binnen een termijn van 5 werkdagen.
logo_topicsinic.png
© Copyright 2021 Topics in Intensive Care

Search